Krekry Wasa FIBRE se vyznačují vysokým obsahem vlákniny. Obsahují 24 g vlákniny na 100 g, což je zhruba 8x více než běžné bílé pečivo. Tři plátky Wasa Fibre nahradí jeden plátek klasického chleba a svému tělu touto porcí dopřejete dvojnásobek vlákniny. Na vysokém obsahu vlákniny má podíl především celozrnná žitná mouka, pšeničné otruby, vločky a klíčky. Wasa Fibre napomáhá plnit doporučený denní příjem vlákniny, který by měl být 30 g denně, ale většina z nás ho neplní ani z poloviny. Vláknina je ve stravě důležitá nejen pro svou sytící schopnost, ale slouží také jako prevence vzniku nádorového onemocnění tlustého střeva a řady dalších onemocnění. Díky obsahu sezamových semínek a pšeničných klíčků jsou krekry také zdrojem příznivých nenasycených mastných kyselin, vitaminů E a dalších cenných látek. Výhodou těchto krekrů je také nízký glykemický index, díky tomu nás příjemně zasytí a nerozhoupou nám hladinu krevního cukru.
Cena54,90 Kč
Wasa lasagne
Ingredience:
8 plátků Wasa fibre
olivový olej
cibule
česnek
mleté maso (hovězí)
rajčata
rajčatový protlak
červené víno
bazalka
sůl
pepř
máslo
hladká mouka
mléko
POSTUP
Pokrájenou cibuli a prolisovaný česnek osmažíme na olivovém oleji do měkka. Vmícháme maso, necháme jej uzavřít a zhnědnout. Přidáme rajčata pokrájená na kousky, rajčatový protlak, víno, bazalku, sůl a pepř. Přivedeme k varu a povaříme 20 – 25 minut.
V hrnci rozpustíme máslo, vmícháme mouku a chvíli necháme smažit. Postupně přidáváme mléko. Přivedeme k varu a mícháme, dokud omáčka není zcela jemná a hustá. Přidáme muškátový oříšek. Odstavíme omáčku z ohně a vmícháme nastrouhaný sýr. Mícháme, dokud se sýr zcela nerozpustí.
Připravíme si pekáček či zapékací mísu. Nejprve nalijeme vrstvu masové omáčky, na to sýrovou omáčku, poté vrstva plátků Wasa. Vrstvy takto opakujeme a zakončíme vrstvou sýrové omáčky. Posypeme vrstvičkou strouhaného parmazánu. Pečeme v předehřáté troubě na 180°C 30-35 minut dokud svrchní vrstva nezhnědne.
Dobrou chuť!!!
Celkový dojem: 4.5
4.5
Cena
4
4
Kvalita
4.5
4.5
Obal
4.5
4.5
Tato stránka využívá pro svůj provoz soubory Cookies. Kliknutím na tlačítko "Přijmout vše" souhlasíte s používáním VŠECH souborů cookie.
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Nezbytné soubory cookie jsou naprosto nezbytné pro správné fungování webových stránek. Tato kategorie zahrnuje pouze soubory cookie, které zajišťují základní funkce a bezpečnostní prvky webových stránek. Tyto soubory cookie neukládají žádné osobní údaje.
Wasa FIBRE
Wasa FIBRE
Krekry Wasa FIBRE se vyznačují vysokým obsahem vlákniny. Obsahují 24 g vlákniny na 100 g, což je zhruba 8x více než běžné bílé pečivo. Tři plátky Wasa Fibre nahradí jeden plátek klasického chleba a svému tělu touto porcí dopřejete dvojnásobek vlákniny. Na vysokém obsahu vlákniny má podíl především celozrnná žitná mouka, pšeničné otruby, vločky a klíčky. Wasa Fibre napomáhá plnit doporučený denní příjem vlákniny, který by měl být 30 g denně, ale většina z nás ho neplní ani z poloviny. Vláknina je ve stravě důležitá nejen pro svou sytící schopnost, ale slouží také jako prevence vzniku nádorového onemocnění tlustého střeva a řady dalších onemocnění. Díky obsahu sezamových semínek a pšeničných klíčků jsou krekry také zdrojem příznivých nenasycených mastných kyselin, vitaminů E a dalších cenných látek. Výhodou těchto krekrů je také nízký glykemický index, díky tomu nás příjemně zasytí a nerozhoupou nám hladinu krevního cukru.
Cena 54,90 Kč
Wasa lasagne
Ingredience:
8 plátků Wasa fibre
olivový olej
cibule
česnek
mleté maso (hovězí)
rajčata
rajčatový protlak
červené víno
bazalka
sůl
pepř
máslo
hladká mouka
mléko
POSTUP
Pokrájenou cibuli a prolisovaný česnek osmažíme na olivovém oleji do měkka. Vmícháme maso, necháme jej uzavřít a zhnědnout. Přidáme rajčata pokrájená na kousky, rajčatový protlak, víno, bazalku, sůl a pepř. Přivedeme k varu a povaříme 20 – 25 minut.
V hrnci rozpustíme máslo, vmícháme mouku a chvíli necháme smažit. Postupně přidáváme mléko. Přivedeme k varu a mícháme, dokud omáčka není zcela jemná a hustá. Přidáme muškátový oříšek. Odstavíme omáčku z ohně a vmícháme nastrouhaný sýr. Mícháme, dokud se sýr zcela nerozpustí.
Připravíme si pekáček či zapékací mísu. Nejprve nalijeme vrstvu masové omáčky, na to sýrovou omáčku, poté vrstva plátků Wasa. Vrstvy takto opakujeme a zakončíme vrstvou sýrové omáčky. Posypeme vrstvičkou strouhaného parmazánu. Pečeme v předehřáté troubě na 180°C 30-35 minut dokud svrchní vrstva nezhnědne.
Dobrou chuť!!!