Podravka NATUR – Novinka!
Kurkuma, libeček, mořská sůl a 480 g čerstvé zeleniny je obsaženo ve 150 g Podravky Natur, která dodá Vašemu pokrmu neodolatelnou chuť přírody. Podravka Natur je pouze z přírodních surovin, bez „éček“. Jen zelenina, vybrané koření a nic víc, to je recept matky přírody!
Cena: 38,90 Kč
Vyzkoušejte chutné Fettuccine se špenátovým krémem a opečenými cherry rajčaty
Potřebujete pouze:
400 g těstovin fettuccine
sůl
2 lžíce olivového oleje
hrst cherry rajčátek
4 lžíce másla
3 šalotky
200 g malých bílých žampionů
1 lžíce hladké mouky
50 g strouhaného parmazánu
250 ml smetany ke šlehání
500 g mraženého špenátového protlaku
1 lžička Podravky Natur
3 stroužky česneku
čerstvě mletý pepř
čerstvá bazalka
Těstoviny si dejte vařit do velkého množství vroucí osolené vody a vařte je, dokud nebudou mít tu správnou konzistenci. Rajčata nařízněte na špičce do kříže a dejte na malou pánvičku s trochou olivového oleje a za občasného potřesení je pár minut opékejte, aby se opekly ze všech stran, pak je osolte. Mezitím si na velké pánvi rozpusťte máslo, přidejte šalotku pokrájenou na kolečka a očištěné žampiony překrojené na poloviny. Opékejte několik minut, pak poprašte moukou a za stálého míchání ji nechte také lehce opéct (stačí minuta). Přidejte smetanu ke šlehání, parmazán, špenátový protlak a Podravku Natur, stáhněte plamen na minimum, zakryjte poklicí nebo alobalem a nechte několik minut prohřívat do rozmrazení špenátu. Na závěr přidejte prolisovaný česnek, pepř a nechte krátce projít varem, v případě potřeby osolte.
Fettucine podávejte přelité špenátovým krémem a vše ozdobte opečenými rajčátky, bazalkou a čerstvě mletým pepřem.
Dobrou chuť!
Podravka NATUR
Podravka NATUR – Novinka!
Kurkuma, libeček, mořská sůl a 480 g čerstvé zeleniny je obsaženo ve 150 g Podravky Natur, která dodá Vašemu pokrmu neodolatelnou chuť přírody. Podravka Natur je pouze z přírodních surovin, bez „éček“. Jen zelenina, vybrané koření a nic víc, to je recept matky přírody!
Cena: 38,90 Kč
Vyzkoušejte chutné Fettuccine se špenátovým krémem a opečenými cherry rajčaty
Potřebujete pouze:
400 g těstovin fettuccine
sůl
2 lžíce olivového oleje
hrst cherry rajčátek
4 lžíce másla
3 šalotky
200 g malých bílých žampionů
1 lžíce hladké mouky
50 g strouhaného parmazánu
250 ml smetany ke šlehání
500 g mraženého špenátového protlaku
1 lžička Podravky Natur
3 stroužky česneku
čerstvě mletý pepř
čerstvá bazalka
Těstoviny si dejte vařit do velkého množství vroucí osolené vody a vařte je, dokud nebudou mít tu správnou konzistenci. Rajčata nařízněte na špičce do kříže a dejte na malou pánvičku s trochou olivového oleje a za občasného potřesení je pár minut opékejte, aby se opekly ze všech stran, pak je osolte. Mezitím si na velké pánvi rozpusťte máslo, přidejte šalotku pokrájenou na kolečka a očištěné žampiony překrojené na poloviny. Opékejte několik minut, pak poprašte moukou a za stálého míchání ji nechte také lehce opéct (stačí minuta). Přidejte smetanu ke šlehání, parmazán, špenátový protlak a Podravku Natur, stáhněte plamen na minimum, zakryjte poklicí nebo alobalem a nechte několik minut prohřívat do rozmrazení špenátu. Na závěr přidejte prolisovaný česnek, pepř a nechte krátce projít varem, v případě potřeby osolte.
Fettucine podávejte přelité špenátovým krémem a vše ozdobte opečenými rajčátky, bazalkou a čerstvě mletým pepřem.
Dobrou chuť!