PODRAVKA Sušená rajčata
Ochutnejte další výrobek z rajčat od značky Podravka, kterým jsou sušená rajčata vypěstovaná ve slunném Středomoří a naložena ve slunečnicovém oleji se špetkou středomořských bylinek. Vychutnejte si chuť rajčat, která dozrála pod horkým středomořským slunce a jsou samozřejmě bez „éček“.
Doporučená cena: 49,90 Kč / 190 g
INSTAGRAM @podravka_cz
Risotto s mořskými plody, koriandrem a limetkou
![Risotto s mořskými plody, koriandrem a limetkou](https://podravkaiovariations.azureedge.net/af72214c-e9f8-11eb-8b36-56ac4ec95b0c/v/f2b1f6a6-64bc-11eb-b6c2-0242ac130010/1024x768-f2b21802-64bc-11eb-a115-0242ac130010.jpeg)
Ingredience
- 200 g rýže Arborio Lagris
- 80 g rajčatového protlaku Podravka
- 80 g kalamár
- 80 g krevet
- 40 g slávek
- 1 limetka
- 10 g čerstvého koriandru
- 1 menší cibule
- 100 ml bílého vína
- 250 ml zeleninového vývaru
- sůl, pepř
Příprava
- Cibuli oloupeme, nakrájíme najemno a opečeme na olivovém oleji. Přidáme rajčatový protlak Podravka a rýži Arborio Lagris. Zalijeme bílým vínem a necháme odpařit. Poté postupně přiléváme vývar a dovaříme rýži na skus.
- Na druhé pánvi si na olivovém oleji orestujeme mořské plody, osolíme, opepříme a zakápneme limetovou šťávou. Rizoto by mělo mít kašovitou konzistenci. Na talíři rizoto poklademe orestovanými mořskými plody a dozdobíme koriandrem a měsíčky limetky. Na závěr pokapeme olivovým olejem a podáváme.
Celkový dojem:
4.5
4.5
Cena
4.5
4.5
Kvalita
4.5
4.5
Obal
4.5
4.5